IMPORT SØFRAGT FRA INDIEN

Transfirst tilbyder importservice fra indiske pladser til Danmark. Vi transporterer LCL stykgods via Hamburg ugentlig og regelmæssig service. De indiske pladser er Nhava Sheva, Chennai, New Delhi, Cochin, Calcutta og Tuticorin. Rejsetiden er kort idet Hamburg er første anløbshavn. Dagligt køres stykgods til terminaler i Aabenraa ,Aarhus og København. Alle toldformaliteter klarer vi. Godslevering overalt i Danmark og Europa.

Import søfragt fra INDIEN FCL tilbydes for 2oft, 40ft og 40ft HC containers. Der er afgang fra alle indiske havne, oftest via Hamburg. Danske havne er Aarhus, Fredericia og København. Der tilbydes service og rater gennemgående ex works i Indien til dør i Danmark og Europa. Alle service i havnen såvel som toldformaliteter klarer vi. Godslevering overalt i Danmark og Europa.

 

EKSPORT SØFRAGT TIL INDIEN

Export søfragt til INDIEN LCL tilbydes med ugentlige afgange vi Hamburg. Daglig afhentningfra Deres dør. Vi har consolidering til MUMBIA, NHAVA SHEVA, NEW DELHI, CHENNAI, COCHIN, CALCUTTA, TUTICORIN og BANGALORE. Alle toldpapirer klarer vi. I Indien har vi dygtige agenter på alle pladser, de kender de lokale forhold og tager sig af havne og toldformaliteter såvel som dør levering hos køber. Vor service omfatter osse crossbooking fra Europæiske pladser.

Export søfragt til INDIEN FCL tilbyder vi også fra danske havne.Oplastning overalt i Danmark med udskibning via Aarhus, Fredericia eller København. Nogle sendinger kan med fordel bookes via Hamburg, i nogle tilfælde bliver rejsetiden kortere, i andre tilfælde kan prisen være gunstigere. Såfremt det drejer sig om remburssalg kan vi udstede dokumenterne i overens stemmende med rembursen. Der tilbydes service med prisudregning ex works til indisk havn eller købers dør. I Indien har vi dygtige agenter på alle pladser, de kender de lokale forhold og tager sig af havne og toldformaliteter såvel som levering hos køber. Vor service omfatter osse crossboking fra Europæiske pladser.

 

EKPORT FLYFRAGT TIL INDIEN

Export flyfragt til INDIEN tilbydes fra Billund og København. Der er daglig afhentning overalt. Væsentlige destinationer er MUMBIA, NEW DELHI,CHENNAI, BANGALORE, CALCUTTA og COCHIN. Vi klarer naturligvis danske toldpapirer. Vore dygtige agenter tager sig lokalt af nødvendig airportservice, toldopgaver samt dørlevering. Flyfragt accepteres også freight collect.

Såfremt det drejer sig om salg imod remburs klarer vi også udstedelse af dokumenter efter rembursens forskrifter.

 

IMPORT FLYFRAGT FRA INDIEN

Import flyfragt fra INDIEN tilbyder vi fra de store indiske Airports som er MUMBAI, NEW DELHI, CHENNAI, BANGELORE, CALCUTTA og COCHIN. Der flyves til Billund og København. Vore lokalagenter afsender efter aftale Deres sendinger til med aftalte Carriers til de aftalte tider. Ved ankomsten tager vi os af modtagelse, fortoldning og levering.

Vi har stigende antal sendinger som tyder på tilfredshed blandt vore kunder.

 

Når de mangler tilbud og service på INDIEN bedes de kontakte os for et god tilbud.

Vi tegner også vareforsikring og tilbyder rater frem til Deres dør. Vareforsikring tegnes kun på skriftlig ordre. Fragtpriser oplyses gerne for regelmæssige og aktuelle sendinger.

Benyt vort toldoplag og vore logistiktilbud i Danmark og Europa.

Benyt vor SERVICE det kostet ikke noget at spørge.

Vore tilbud kan være Deres fordel, god service og fair pris.

Vi glæder os til af høre fra Dem.

Med venlig hilsen
Knut Erichsen, Direktør


home  contact us  links  easy quote and service